Afrika-Vereniging van de Universiteit Gent

(Vereniging Zonder Winstoogmerk)

 

Beste sympathisanten van AVRUG,Op geregelde tijdstippen krijgen jullie mails over Afrika-activiteiten voor het grote publiek georganiseerd door de Afrika-Vereniging van de Universiteit Gent (AVRUG).
Nu is 2014 het laatste jaar geweest waarin AVRUG subsidies van de Provincie Oost-Vlaanderen heeft gekregen, wat inhoudt dat er voorlopig geen activiteiten van AVRUG meer georganiseerd zullen worden.

Bovendien bestaat aan de UGent ook GAP, het Afrika Platform van de AUGent (www.gap.ugent.be). GAP is in 2007 opgericht als academisch platform dat alle wetenschappelijke expertise van de AUGent verenigt. De laatste jaren is GAP zich echter meer gaan richten op het grote publiek wat betekent dat de activiteiten die vroeger door AVRUG werden georganiseerd grotendeels overgenomen zullen kunnen worden door GAP.

De bedoeling is dat de mailinglijst van AVRUG eveneens overgenomen zal worden door GAP voor het aankondigen van zijn activiteiten.
Indien jullie er NIET mee akkoord gaan dat jullie mailadres wordt gebruikt door GAP, gelieve me dat zo snel mogelijk een berichtje te sturen. Indien we niets vernemen voor het einde van het jaar, gaan we ervan uit dat jullie akkoord gaan met de overname door GAP.

Hartelijke groeten en aarzel niet me te contacteren als jullie vragen zouden hebben,


 

Annelies Verdoolaege
Voorzitter AVRUG

 

 

P o r t r e t


D o c u m e n t e n


    

 

F o r u m


L i n k s


   

 

 

C o n t a c t


G A P